072 561 7618

 

Heeft u vroeger ook veel bewogen en lukt dat nu niet meer? Van 11 november 2017 tot 16 december 2017 van 09:30 tot 11:00 uur organiseert Cursusbureau Evean de cursus ZekerBewegen, vallen & opstaan. Als u deze korte of doorlopende cursus volgt merkt u een versterking van spierkracht, verbetering van souplesse en coördinatie van het lichaam. Ook worden er oefeningen uitgevoerd, waarbij de fysieke en mentale weerbaarheid wordt versterkt.

Een terugkerend onderdeel van deze beweeglessen zijn veilig vallen, opstaan en weer doorgaan. Iedere week oefent u een aantal thema’s: Balans en mobiliteitsoefeningen, zijwaarts vallen, voorwaarts rollen, voorwaarts vallen, achterwaarts vallen én opstaan. De methodische opbouw houdt rekening met het tempo van oefenen, hoogte van oefenen, hardheid van de ondergrond, visuele aanpassingen (bijv. oefeningen doen met de ogen dicht), regie en voorspelbaarheid (oefeningen uitvoeren van geregisseerd naar onverwacht).

Deze cursus wordt in samenwerking met JBN (Judobond Nederland) aangeboden is bedoeld om u steviger in uw schoenen te staan!

Kijk voor informatie en aanmelding op https://www.evean.nl/…/alkmaa…/zekerbewegen-vallen-opstaan-0