072 561 7618

Waarom Weight Watchers?

Simpel, wij weten alles over afvallen. Sinds de eerste Weight Watchers cursus begin jaren ’60 hebben wij een unieke band met onze cursisten opgebouwd. Wat we van onze cursisten geleerd hebben heeft ons geholpen een effectieve methode te ontwikkelen waarbij het niet alleen om voeding draait maar om de persoon zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat 97% van Weight Watchers cursisten zegt ons aan te bevelen bij vrienden.

Wat kan ik eten?

Eten doe je in de eerste plaats om te leven, maar ook om te genieten en om in goede gezondheid te blijven. Vanuit dit standpunt ontwikkelde Weight Watchers ProPoints: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. 

Het nieuwe ProPoints Plan is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Je ontdekt voedingsmiddelen die je lang een verzadigend gevoel geven, voedingsmiddelen die je gezondheid op peil houden en voedingsmiddelen waarvan je lekker kunt genieten en dit terwijl je je streefgewicht bereikt. 
In het ProPoints Plan draait alles om jou:  Jouw eetgewoontes,  Jouw levensstijl maar vooral,  Jouw afslanksucces!
De weight watchers komen bij elkaar op donderdag van 18:00 – 21:00 uur

Contact gegevens

Aanmelden bij de website: http://www.weightwatchers.nl/