072 561 7618

Waarom Weight Watchers?

Simpel, wij weten alles over afvallen. Sinds de eerste Weight Watchers cursus begin jaren ’60 hebben wij een unieke band met onze cursisten opgebouwd. Wat we van onze cursisten geleerd hebben heeft ons geholpen een effectieve methode te ontwikkelen waarbij het niet alleen om voeding draait maar om de persoon zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat 97% van Weight Watchers cursisten zegt ons aan te bevelen bij vrienden.

Wat kan ik eten?

Het nieuwe Weight Watchers Flex programma dat is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwd SmartPoints systeem leert je de juiste keuzes te maken waardoor je nog steeds lekker kan eten waarvan je houdt én goede afslankresultaten behaalt. Het moedigt je aan te kiezen voor meer fruit, groenten, eiwitten en minder suikers en verzadigde vetten.

Je mag nog alles eten: je kiest voedingsmiddelen op basis van hun SmartPoints waarde, jouw SmartPoints dagtotaal en waar je zin in hebt. We hebben de lijst uitgebreid van producten die je niét hoeft te tellen: zero Points-voedingsmiddelen.  En SmartPoints die je de ene dag niet gebruikt, kan je overdragen naar een ander moment wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het Flex programma nog flexibeler en past het ook in jouw leven!

De weight watchers komen bij elkaar op donderdag van 18:30 – 20:30 uur

Contact gegevens

Aanmelden bij de website: http://www.weightwatchers.nl/