072 561 7618

Be-yoga

Dinsdagavond:

18:45u-20:00u  Yin yoga
20:15u-21:30u  Yin yoga

Vrijdagochtend:

9:00u-10:00u  Critical Alignment (therapie) yoga (=vol)
10:15u-11:15u Critical Alignment (therapie) yoga

Het les rooster, de betaal – en algemene voorwaarden zie website: www.be-yoga.nl

Yin yoga

Echte gezondheid bestaat uit een goede relatie tussen lichaam en geest. Leren luisteren naar je lichaam helpt om een goede relatie met jezelf op te bouwen. In een snel veranderende wereld waarin we steeds door blijven ‘rennen’, stapelen allerlei prikkels zich op. De spanning die dit veroorzaakt kan vast gaan zitten in je lichaam en geest ( vermoeidheid, pijn, piekeren).

Het is belangrijk om tijd te nemen voor je lichaam en je gevoel, het zijn in het nu. Yin yoga is een uitstekende manier om ruimte te creeren in lichaam en geest. Met yin yoga blijf je langer in zittende en liggende houdingen (3-4min). Je bereikt daarmee  het (vastzittende) bindweefsel  wat overal in je lichaam zit, dus ook in je spieren.

Uiteindelijk ga je steeds meer ruimte en beweging ervaren in de gebieden die je aandacht geeft. Je energie gaat weer stromen.

Critical Alignment therapie yoga (CAT) met speciale aandacht voor rug, nek en schoudergebied.

Er wordt veel aandacht besteed aan het mobiliseren van de wervelkolom en de gewrichten. Hiervoor worden hulpmiddelen gebruikt zoals yogastrip, rolletje en riem. Door vanuit ontspanning te bewegen is het mogelijk om  kracht op te bouwen in de houdingsspieren van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat het lichaam meteen een nieuwe en gezondere structuur aanleert. Mede hierdoor kunnen klachten of beperkingen succesvol worden aangepakt. Door oefeningen regelmatig te herhalen ontstaat er geleidelijk meer rust en balans in lichaam én geest.

Bel, whapp, of mail voor een  gratis kennismakings les om de YIN- of CAT yoga  ervaring te beleven!

Voor aanmeldingen of inlichtingen:

T:            06-45100918
E:            sonja@be-yoga.nl
W:          www.be-yoga.nl