072 561 7618

Dansschool Cuba te Llama

Cubaanse Salsa dansles en Ladystyling
Ben je op zoek naar een ontspannen en gezellige bezigheid die ook nog eens
sportief is? Dan ben je bij dansschool Cuba te Llama (spreek uit als Cuba te jama, vertaald: Cuba roept je) aan het juiste adres! Salsa dansen kan iedereen, van jong tot oud en ongeacht je leeftijd of afkomst. Vanaf de eerste les neemt onze professioneel geschoolde docent Alberto je door zijn enthousiasme mee en al na vier lessen ben je in staat om de Salsa te dansen!
Cuba te Llama mag zich verheugen in een grote groep vaste cursisten waar een familiaire sfeer heerst. Deze sfeer is ook duidelijk terug te vinden in de lessen.

Alberto geeft les in de authentieke Cubaanse Salsa, Son en Rueda de Casino (dansen in een cirkel met evenveel mannen als vrouwen). Bij voldoende aanmeldingen wordt er op woensdagmiddag ook Kinder Salsa gegeven aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Naast de reguliere lessen organiseert de dansschool regelmatig vrije dansavonden en bezoeken we gezamenlijk Salsafeesten in de omgeving. Ook aan enthousiaste 55 plussers is gedacht: iedere dinsdagmiddag geven wij een Salsa cursus in een rustiger tempo met leeftijdsgenoten. Kijk voor de data van de proeflessen op onze website.

Tijd: Start cursussen: januari, april en september
Kosten: 12 lessen voor € 120,00

Contact:

Telefoon: 06 – 15 24 4026
E-Mail: info@dansschoolcubatellama.nl

Voor alle informatie over de dansen en datum, tijd, plaats en kosten van de cursussen kan je de website bezoeken: www.dansschoolcubatellama.nl

Betaling via AlkmaarPas tickets is mogelijk.

 ‘Kom kijken, kom meedoen……Cuba te Llama !’