072 561 7618

Ben je op zoek naar een ontspannen en gezellige bezigheid die ook nog eens sportief is dan ben je bij dansschool Cuba te Llama (spreek uit als Cuba te jama, vertaald: Cuba roept je) aan het juiste adres!  Salsa dansen kan iedereen, ongeacht je leeftijd en afkomst. Vanaf de eerste les neemt onze professioneel geschoolde docent Alberto je door zijn enthousiasme mee en al na 4 lessen ben je in staat om de salsa te dansen!

Cuba te Llama mag zich verheugen in een grote groep vaste cursisten waaronder een familiaire sfeer heerst. Deze sfeer is ook duidelijk terug te vinden in de lessen. Naast de reguliere lessen zijn er regelmatig door de dansschool georganiseerde vrijdansavonden en bezoeken we gezamenlijk salsafeesten in de omgeving.  Ook aan enthousiaste 55 plussers is gedacht: bij voldoende belangstelling wordt er een salsa cursus gegeven waarbij  in een rustiger tempo en met leeftijdsgenoten wordt gedanst.

Het demoteam van de dansschool, bestaande uit enthousiaste cursisten, verzorgt optredens op feesten en festivals en natuurlijk ook tijdens de open dagen van de dansschool.

De dansschool staat onder de bezielende leiding van Alberto Sanchez Montejo, geboren en getogen in Santiago de Cuba.  Alberto is door zijn beroepsopleiding tot danser, leraar en choreograaf een veelzijdig en enthousiaste docent met internationale ervaring. Nadat hij jarenlang internationale tournees maakte met het vooraanstaande traditionele Cubaanse dansgezelschap Conjunto Folclorico Cutumba is hij neergestreken in Nederland om daar zijn liefde voor de salsa over te brengen aan zijn cursisten.

Zondag 10 september van 15.00 uur tot 18.00 uur zijn de gratis Proeflessen Salsa Beginners van Dansschool Cuba te Llama. Tot de 3e les kunnen Beginners nog instromen. Doe een les mee om te ervaren hoe de Cubaanse Salsa is, ervaar de locatie en docent Alberto. Besluit je door te gaan met de cursus dan was dit je 1e les. Ga je niet door dan was het een gratis proefles. Meld je aan via info@dansschoolcubatellama.nl of bel 06-15244026

Verschillende workshops: Salsa Beginners, Salsa Semi Gevorderd, Son en Rueda de Casino. Optreden van het Demoteam van de dansschool en vrijdansen tot 19.00 uur.

Voor alle informatie over de dansen en datum, tijd, plaats en kosten van de cursussen kan je de website bezoeken: www.dansschoolcubatellama.nl

Betaling via AlkmaarPas tickets is mogelijk.

 ‘Kom kijken, kom meedoen……Cuba te Llama !’