072 561 7618

 

Op maandag 21 mei werd het country benefietevenement Feel Free gehouden in Wijkcentrum Daalmeer.

Feel Free is vernoemd naar het autobusje van Joke en Charlie en is een voortzetting van het afscheidsconcert dat vorig jaar ter ere van Joke gehouden werd. Na hun overlijden werd besloten om uit respect voor Joke en Charlie de gehele netto opbrengst van dit evenement te doneren aan Wijkcentrum Daalmeer voor het kerstdiner Avondstralen voor inwoners uit de wijk. Dankzij het belangeloze optreden van vele bekende country-artiesten (waaronder Sandra Mooy, René van Ooyen, Robbie Masters, Thilly Frank, David Seatiel, Will Claase, Björn Karbaat van OD&D en presentator presentator Rob Giorgis) werd in totaal (na extra donaties) een bedrag van €600,- opgehaald; een mooi resultaat waardoor deze kerst weer vele wijkbewoners kunnen genieten van een heerlijke kerstmaaltijd.

Het was niet alleen heel gezellig (de stemming zat er goed in!) maar de leuke, spontane samenwerking van de artiesten zorgde voor een speciaal optreden waar het publiek met volle teugen van genoot. Er werd lekker gedanst, gedronken, gezongen en genoten door zowel het publiek als de vrijwilligers van Wijkcentrum Daalmeer. De vrijwilligers werden uiteindelijk nog eens extra in het zonnetje gezet dankzij de gulle sponsoring van de Jumbo, die alle vrijwilligers die dag een gratis petunia aanbood!

Alles bij elkaar een ongelooflijk geslaagd evenement. Zangeres Thilly Frank, die een belangrijke rol vervulde bij het tot stand komen van dit evenement, zal ook bij

het kerstdiner Avondstralen aanwezig zijn en dan nogmaals heerlijke muziek verzorgen voor alle aanwezigen.

Wijkcentrum Daalmeer bedankt iedereen die belangeloos heeft meegeholpen om dit evenement tot een dusdanig groot succes te maken. Jullie hebben een prachtige bijdrage geleverd aan de kerstviering en het diner Avondstralen zou zonder jullie tomeloze inzet niet mogelijk zijn geweest.

Bedankt!