[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Moedige Mannen coaching houdt elke tweede dinsdag van de maand spreekuur.

Als man weet je waarschijnlijk goed hoe je jouw leven moet leiden. Je werk, gezin, vrienden, familie en de tijd dat je alleen bent. Er zijn echter momenten in het leven dat je vragen hebt die je niet altijd makkelijk kan of wil delen met mensen in je omgeving. Raoul Vries kan dan als klankbord functioneren, waar jij je vragen kwijt kan.Om jouw vragen te beantwoorden houdt hij vanaf dinsdag 9 januari van 20.00 tot 21.00  spreekuur in Wijkcentrum Daalmeer. Tijdens het spreekuur kan je terecht met al je vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk, stress en zingeving. Loop jij met de volgende vragen rond?:

 • Hoe kan ik meer uit mijn werk halen?
 • Mijn relatie loopt wat stroef, wat kan ik hieraan doen?
 • Ik wil een nieuwe studie volgen, hoe kan ik een goede keuze maken?
 • Ik mis het contact met vrienden, hoe kan ik het contact versterken?
 • Ik ben regelmatig uitgeput van mijn werk of sta moe op, wat kan ik hieraan doen?
 • Hoe kan ik meer regelmaat in mijn leven krijgen, bijvoorbeeld werk/privé balans?

Met deze vragen en meer kan je bij het spreekuur terecht. Tevens kan je daar terecht als je als partner, ouders, vriend, kind een vraag hebt over een man in je leven. Je kan tussen 20.00 en 21.00 binnenlopen, er is geen afspraak nodig. Het spreekuur is gratis en Raoul zal je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Mocht er meer tijd nodig zijn voor je vragen dan kan je apart een afspraak maken.

Wanneer:

 • Dinsdag 9 januari 2018 19.00 – 20.00
 • Dinsdag  13 februari 2018  19.00 – 20.00
 • Dinsdag 13 maart 2018 19.00 – 20.00
 • Dinsdag 10 april 2018 19.00 – 20.00

Locatie:

Wijkcentrum Daalmeer

Voor wie:

 • Mannen
 • Partner voor hun man/vriend
 • Ouders voor hun zoon
 • Kinderen voor hun vader
 • Vrienden voor hun vriend

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5433″ add_caption=”yes” img_caption=”Raoul Vries”][vcex_spacing][vc_single_image image=”5395″][/vc_column][/vc_row]

Sluit Menu