072 561 7618

Om de week, op maandagavond organiseert het wijkcentrum een muziek-inloop!

Wegens success geprolongeerd! Het huidige programma van de muziekinloop loopt tot de zomervakantie, dus kom ook eens kijken! 

De Alkmaarder (van oorsprong Groninger) singer-songwriter Albèr Steneker is inmiddels voor vele een bekend gezicht in de regio Noord Holland en omstreken. Zijn roots liggen vooral in de folk en country maar ook in de pop en serieuze Nederlandstalige nummers. De meestal herkenbare nummers roepen herinneringen op bij het publiek en er wordt dan ook vaak meegezongen en gedanst.

Daarnaast is Albèr ook muziektherapeut en reïntegratie coach. Hij organiseert in Wijkcentrum Daalmeer geregeld muziekgroepen waarin het sociale karakter voorop staat.

Wat is er leuker dan op muzikale wijze werken aan je doelen?

Er bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan het muziek-inloop project. Je hoeft geen auditie te doen of ervaring te hebben. Dus geen zorgen om jouw muzikale  kwaliteiten. Je kunt spontaan meedoen aan elke sessie.. Je bepaalt zelf of je komt of niet. Deelname is vrijblijvend. Vooraf aanmelden mag wel maar hoeft niet. Het is immers een inloop.

Ervaren muzikanten zijn ook welkom. Zij kunnen mogelijk hun vaardigheden overdragen. Het voornaamste doel is dat de mensen uit de wijk elkaar ontmoeten en samen muziek maken. Gezelligheid staat voorop!
Op de maandagavond, eens in de twee weken ben je welkom van 19:30 tot 21:30 uur. 

Deelname kost slecht € 0,50. Dit is inclusief een bakkie koffie of thee.

Informatie

Albèr Steneker

T: 06 – 49894999
W: www.steneker-muzico.123website.nl