072 561 7618

Start: maandag 1 oktober 2018.

Altijd al willen leren naaien, zelf kleding maken of kleding repareren?

Elke maandagavond wordt er, onder deskundige leiding van een coupeuse, in Wijkcentrum Daalmeer naailes gegeven. Tijdens de lesavonden werken cursisten aan eigen projecten in zijn of haar tempo. Naaimachines zijn beschikbaar tijdens de lessen, maar je kunt ook deelnemen met je eigen naaimachine. Tevens zijn er patroon tijdschriften, zoals Knipmode of Burda beschikbaar. Wel is het van belang om in het bezit te zijn van een aantal basis benodigdheden. Denk hierbij aan een stofschaar, draad, spelde, etc.

Heb je geen interesse in een volledige cursus maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het inzetten van een rits, inkorten van een broek of een handje bij een ander naai probleem? Op het moment is het mogelijk om voor een inlooples binnen te stappen en de hulp te ontvangen die je nodig hebt om verder te gaan met je project. Kosten voor deze inlooplessen zijn €5,00.

Tijd: elke maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur met een koffiepauze.  Later in het jaar instromen is mogelijk zolang er plaats is.

Kosten: € 150,- voor 36 lessen. Dit bedrag mag ook voldaan worden met Alkmaarpas bonnen.