072 561 7618

Wat doen onze vrijwilligers?

Wijkcentrum Daalmeer bestaat uit een kleine groep betaalde krachten omringt door een grote groep vrijwilligers. Voor allerlei uiteenlopende activiteiten zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn onder te verdelen in vier groepen.

Barvrijwilligers

Deze vrijwilligers dragen zorg voor het draaiend houden van allerlei zaken omtrent horeca en andere barwerkzaamheden.

Activiteitenvrijwilligers

Deze groep organiseert en ondersteunt ons uiteenlopende activiteitenaanbod. Van kinderactiviteiten, activiteiten voor 55 + of activiteiten voor mensen met een beperking. Eenmalig of wekelijks.

Kantoorvrijwilligers

Deze groep mensen dragen zorg voor zaken zoals reclame en pr, webdesign, facebook en boekingen van activiteiten en verhuur van de zalen.

Overige vrijwilligers

Deze groep bestaat uit mensen die zich op allerlei andere zaken actief inzetten voor het wijkcentrum. Bijvoorbeeld het uitvoeren van klussen, eenmalig inspringen bij grote activiteiten of evenementen, of op oproepbasis beschikbaar zijn.

Kan ik me ook aanmelden voor vrijwilliger?

U kunt begrijpen dat een bruisend centrum als wijkcentrum Daalmeer op zoek is naar actieve buurtbewoners die zich willen inzetten om ons team van gezellige, draagkrachtige en enthousiaste vrijwilligers te komen versterken.

Voor openstaande vacatures kunt u kijken bij: http://wijkcentrumdaalmeer.org/werken-bij/