Cambridge dieet

Nieuws

Wil jij snel afvallen en weer op een gezond gewicht komen?

Dan ben je altijd welkom bij Cambridge praktijk Alkmaar. Afvallen doe je samen met een van onze afslank coaches. Juist onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten* en blijf je beter op gewicht. Wij hebben een eigen Cambridge praktijk in het wijkcentrum Daalmeer te Alkmaar onder de naam Bewustzijn met. 

* wetenschappelijk aangetoond

Afvallen met het Cambridge Dieet, het 1 op 1 dieet van Alkmaar en omstreken

Met de hulp, adviezen en coaching van ons wordt het voor jou ook mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel kilo je wilt afvallen. 

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan 

Stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Je leert om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding en je leert dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Het gaat om jou. Jij bent belangrijk!

Voordat je met het Stappenplan kunt beginnen hebben we eerst een vrijblijvende intakegesprek met je. Hierbij zijn jouw motivatie, je eventuele medische achtergrond en jouw persoonlijk verhaal heel belangrijk voor ons. Samen kijken we welke Stap het beste bij je past. Eventueel kan je meteen starten. Zolang je bezig bent met het Stappenplan en producten afneemt, is de begeleiding bij ons gratis.

Maak nu snel een afspraak en je eerste stap om af te vallen is gezet.
Wij helpen je graag, je staat er niet alleen voor!
Kijk voor verhalen en video’s van onze clienten, inspiratie, recepten en tips en tricks op:

 

 

 

 

Maak hier een vrijblijvende afspraak voor
een intake gesprek

Kosten

Neem contact met ons op voor de kosten.

Contact

Sluit Menu