Dansschool Salsa Cuba te Llama

Nieuws

Cuba te Llama

Proeflessen Cubaanse Salsa voor beginners in Wijkcentrum Daalmeer Dansschool Cuba te Llama is al jaren lang kind aan huis in Wijkcentrum Daalmeer. Maar liefst 5x in de week geeft professionele dansleraar Alberto dansles aan 16 groepen enthousiastelingen. Altijd al eens mee willen doen? Of ben je op zoek naar een gezellige en sportieve bezigheid? Kom ervaren of je moves van de Salsa in je hebt. De proeflessen voor beginners zijn op maandag 2 en woensdag 4 september 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur. Heb je al salsa-ervaring? Stuur een mail naar info@dansschoolcubatellama.nl om in overleg een proefles te volgen op semi of gevorderd niveau. Tot dans bij Dansschool Cuba te Llama in Wijkcentrum Daalmeer.

Cubaanse Salsa dansles en Ladystyling
Ben je op zoek naar een ontspannen en gezellige bezigheid die ook nog eens sportief is? Dan ben je bij dansschool Cuba te Llama (spreek uit als Cuba te jama, vertaald: Cuba roept je) aan het juiste adres! Salsa dansen kan iedereen, van jong tot oud en ongeacht je leeftijd of afkomst. Vanaf de eerste les neemt onze professioneel geschoolde docent Alberto je door zijn enthousiasme mee en al na vier lessen ben je in staat om de Salsa te dansen! Cuba te Llama mag zich verheugen in een grote groep vaste cursisten waar een familiaire sfeer heerst. Deze sfeer is ook duidelijk terug te vinden in de lessen.
Alberto geeft les in de authentieke Cubaanse Salsa, Son en Rueda de Casino (dansen in een cirkel met evenveel mannen als vrouwen). Bij voldoende aanmeldingen wordt er op woensdagmiddag ook Kinder Salsa gegeven aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Naast de reguliere lessen organiseert de dansschool regelmatig vrije dansavonden en bezoeken we gezamenlijk Salsafeesten in de omgeving. Ook aan enthousiaste 55 plussers is gedacht: iedere dinsdagmiddag geven wij een Salsa cursus in een rustiger tempo met leeftijdsgenoten. Kijk voor de data van de proeflessen op onze website.

 ‘Kom kijken, kom meedoen……Cuba te Llama !’

Kosten

12 lessen voor € 120,00

Betaling via AlkmaarPas tickets is mogelijk.

Contact

Sluit Menu