Sluit Menu

Wijkcentrum Daalmeer gesloten tot 1 juni 2020 i.v.m. het corona virus!

Beste bezoekers,

Wat een bizarre tijd is dit voor iedereen.

Wij hebben net zoals vele bedrijven, winkels en andere ondernemers onlangs het wijkcentrum voor bezoekers moeten sluiten. Deze sluiting zal voor nu tot 1 juni 2020 stand houden. Ook werken wij thuis om onszelf, onze naasten en de rest van de omgeving te beschermen tegen het verder verspreiden van het virus.

Alle activiteiten georganiseerd door externe partijen en door het wijkcentrum zijn stopgezet. Hoe lang dit gaat duren is nog voor niemand duidelijk, en dat maakt deze situatie extra ingewikkeld. De effecten van alle getroffen maatregelen zal nog lang voor een ieder op verschillende gebieden merkbaar zijn.

Mocht u vragen hebben op het gebied van hulp ontvangen of aanbieden kunt u via e-mail of Facebook contact met ons opnemen.

Er zijn al verschillende initiatieven ontstaan zoals: Gewoon mensen die mensen willen helpen, op de onderstaande website kunt u zich inschrijven voor zowel het aanbieden als ontvangen van hulp.

https://www.gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl/

Maar ook de telefoonlijn van Humanitas! Voor als u telefoonmaatje wil zijn of graag een telefoontje ontvangt. Neem contact op met Margreet Huijkman; 0651802493

Wij hopen van harte dat wij u binnenkort weer kunnen verwelkomen als van ouds in ons mooie centrum.

Let op u zelf en uw naasten, dat is het enige wat telt!

Lieve groet,

Team Wijkcentrum Daalmeer