Samenwerken op maat

Wist u dat wij voor jong en oud ook dagbesteding bieden? Dit is begonnen als een pilot in samenwerking met GGZ-NHN en is afgelopen jaar in ons reguliere aanbod gekomen. De dagbesteding is voor meerdere doelgroepen beschikbaar, dit noemen wij inclusieve dagbesteding. Vijf dagen per week bieden wij dagbesteding onder de naam; ‘Samenwerking op maat’.

Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met Heliomare College Alkmaar! Leerlingen worden bij ons één of meerdere dagen geplaatst en doen tijdens de stage-periode praktijkervaring op. Zij hebben de mogelijkheid om na hun schooltijd bij ons te blijven werken in de inclusieve dagbesteding. Twee vaste begeleiders staan voor alle deelnemers klaar. Zij hebben beide het diploma Sociaal pedagogisch hulpverlener op zak en meerdere jaren ervaring cliëntbegeleiding. 

Bent of kent u iemand met psychische problematiek, verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel en op zoek naar dagbesteding? Samen kijken wij naar mogelijkheden en kansen voor een passende activiteit wat bij uw profiel past. Wijkcentrum Daalmeer is een plek waar een ieder mee kan en mag doen op zijn of haar manier.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via e-mail. Langskomen mag uiteraard ook!

Sluit Menu