Vrijwilligers

Wij kunnen altijd de hulp van een goede vrijwilliger gebruiken! 
Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en specialiteiten die een goede toevoeging kunnen zijn aan ons wijkcentrum. U kunt altijd zelf met een idee komen maar mocht u gewoon graag vrijwilligerswerk willen doen kunnen we altijd met elkaar zoeken naar passende activiteiten. Wij stellen geen specifieke eisen in verband met leeftijd en ervaring. Als je maar enthousiast bent en graag wil werken! Hieronder een aantal voorbeelden. 

Ontbijtcafé (9.00 – 10.30)
           Elke doordeweekse ochtend staan er vrijwilligers klaar om voor onze wijkbewoners een heerlijk vers ontbijt te serveren. Kunt u broodjes bakken, een ei koken en het geen 
           probleem vinden om vroeg uit de veren te zijn? Meld je dan snel bij ons aan!

Eetcafé (17.00 – 19.30)
           Op elke doordeweekse avond, met uitzondering van woensdag, wordt er in Wijkcentrum Daalmeer heerlijk gekookt voor een kleine prijs. Vindt u het leuk om te ondersteunen
           in de keuken of aan de slag te gaan als gastheer of vrouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ondersteuning bar (19.30 – 24.00) 
           Vindt u het leuk om achter de bar te staan, drankjes te verzorgen en een gezellig praatje met onze klanten te maken? Dan is vrijwilligerswerk tijdens de bardiensten iets voor u.

Cultureel werk (wisselende dagen/tijden)
           Vindt u het leuk om te ondersteunen bij kinderactiviteiten tijdens de schoolvakanties? Of misschien bent u wel helemaal op uw plaats op een nationale buitenspeeldag! 
           Voor deze wisselende activiteiten zoeken wij altijd extra handen die de dag of middag voor onze wijkbewoners nog leuker te maken! Meld je bij ons aan en dan nemen wij 
           contact met u op als er een evenement op de planning staat. 

PR  (wisselende dagen/tijden)
          Vindt u het leuk om flyers voor activiteiten te maken,  de website bij te houden of stukjes te schrijven voor Facebook en de wijkkrant. Dan kunt contact met ons opnemen.

 Bent u sociaal aangelegd en houdt u van werken in teamverband? Loop dan even binnen bij ons en vraag meer informatie aan de balie. 

 

                 

Contact

Sluit Menu