Vrijwilligers

Bent u goed achter de bar of in de keuken? Bent u sociaal aangelegd en houdt u van werken in een teamverband? Wij hebben een aantal functies voor vrijwilligers bij het Wijkcentrum die u zou kunnen vervullen. Voor in de avond kunt u de bardienst leiden. De drankjes verzorgen, de ruimte in de gaten houden maar vooral een praatje maken met de klanten. 

Houdt u meer van koken? Meldt u dan aan om te helpen in het eetcafé. Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond wordt er ’s avonds eten en drinken verzorgd in het wijkcentrum. Als het u leuk lijkt om daar een steentje aan bij te dragen, kom dan Mahmoud helpen in de keuken!

Bent u ’s avonds niet beschikbaar, dan kunt u ook ’s middags uw kookkunsten laten zien! Iedere dinsdag en donderdag hebben wij het lunchcafé. Hier verzorgen wij elke week een nieuwe soep met een bijpassend broodje. 

Maar ook voor de vroege vogels hebben wij ruimte in de keuken! Het wijkcentrum is ook voorzien van een ontbijtcafé, waar ook iemand de verantwoordelijkheid op zich moet nemen.Vindt u het niet erg om vroeg uw bed uit te gaan en ontbijt te serveren? Dan is dit een ideale functie om op uw hoede te nemen!

Wij stellen geen specifieke eisen in verband met leeftijd en ervaring. Als je maar enthousiast bent en graag wilt werken!

 

                 

Contact

Sluit Menu