Weight Watchers

Mijn naam is Petra Dekker en ik verzorg de cursus voor de Weight Watchers in Alkmaar Daalmeer. Wij hebben al een ontzettend gezellige groep mensen bij elkaar, maar wij zijn nog op zoek naar jou!
De cursus zal iedere donderdag plaats vinden vanaf 19:00 uur, waar ik zal starten met het wegen.
Om 19:30 uur begint de cursus en iedere week staat er een ander onderwerp centraal, waardoor jij meer inzicht zal krijgen over gezond leven.

Ik heb er ontzettend veel zin in om jou naar een gezond en fit leven te leiden.
Want dat is toch het allerbelangrijkste! Natuurlijk is het ook heerlijk om die broek (die al heel lang in je kast ligt) weer aan te kunnen, maar het is net zo belangrijk om je weer gezond en fit te voelen.
Daar wil ik jou graag bij helpen.
U kunt zich aanmelden via de website of bij mij tijdens de cursus.

Hopelijk tot ziens!

Simpel, wij weten alles over afvallen. Sinds de eerste Weight Watchers cursus begin jaren ’60 hebben wij een unieke band met onze cursisten opgebouwd.
Wat we van onze cursisten geleerd hebben heeft ons geholpen een effectieve methode te ontwikkelen waarbij het niet alleen om voeding draait maar om de persoon zelf.
Dit heeft ervoor gezorgd dat 97% van Weight Watchers cursisten zegt ons aan te bevelen bij vrienden.

Het nieuwe Weight Watchers Flex programma dat is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwd SmartPoints systeem leert je de juiste keuzes te maken waardoor je nog steeds lekker kan eten waarvan je houdt én goede afslankresultaten behaalt.
Het moedigt je aan te kiezen voor meer fruit, groenten, eiwitten en minder suikers en verzadigde vetten.

Je mag nog alles eten: je kiest voedingsmiddelen op basis van hun SmartPoints waarde, jouw SmartPoints dagtotaal en waar je zin in hebt. We hebben de lijst uitgebreid van producten die je niét hoeft te tellen: zero Points-voedingsmiddelen.
En SmartPoints die je de ene dag niet gebruikt, kan je overdragen naar een ander moment wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het Flex programma nog flexibeler en past het ook in jouw leven!

 

Sluit Menu