Werken bij

Wijkcentrum Daalmeer werkt met een aantal betaalde krachten maar merendeels met vrijwilligers. Wij zoeken met regelmaat vrijwilligers voor verschillende activiteiten of evenementen. Ook kan je bij het wijkcentrum stage lopen.

Wij zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om achter de bar te staan, of in de keuken mee te helpen. Vind je het leuk om met evenementen of bruiloften en partijen mee te helpen? Vraag naar Anja.

Ook zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om onze nieuwe voortuin bij te houden. Het gaat hier met name om onkruid wieden. Meld je dan snel aan via Anja Alfing.

Wij bieden als wijkcentrum stageplaatsen aan. Op dit moment hebben wij een samenwerking met Hogeschool InHolland, Horizon College Hoorn en het Media College in Amsterdam.

Ben jij een hardwerkende, enthousiaste en flexibele student die niet bang is om op zijn eigen benen te staan? Dan kan Wijkcentrum Daalmeer een mooie stageplek zijn voor jou. Wij zijn op zoek naar langere termijn stagiaires.

Heb je interesse? Mail dan je motivatiebrief naar: scw@wijkcentrumdaalmeer.org.

Telefonische interesse wordt niet op prijs gesteld als er geen motivatiebrief is gestuurd.

                 

Contact

Sluit Menu